A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Újdonságok Akciós termékek Márkák

Sensitive

Skin

Gyógyforrás Gyógyszertár

La Roche-Posay

A kizárólag gyógyszertárban kapható La Roche-Posay bőrgyógyászati hátterű, francia kozmetikai márka, amely a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek mindennapi életminőségének javítására való törekvéséről ismert.

Világszerte több mint 90 000 bőrgyógyász ajánlja a La Roche-Posay márkát.

A készítmények elengedhetetlen alapját a La Roche-Posay városában működő gyógyfürdő-központban is használt, antioxidáns szelénben gazdag La Roche-Posay Termálvíz adja, amely azonnali enyhülést nyújthat az érzékeny vagy irritált bőrnek.

 

A La Roche-Posay termékcsalád készítményeit valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően fejlesztik ki, és megoldást nyújthatnak például az atópiás ekcémára, aknéra, rozáceára vagy napallergiára hajlamos bőrű emberek számára.

Vichy

A márkát 1931-ben alapították, nevét Vichy Közép-Francia kisvárosról kapta.

A Vichy a L’Oreal tulajdonában van.

Franciaországban, a védett Auvergne-i vulkáni régió központjában található a Vichy Termálvíz forrása.

Évezredes és 4000 méter mélyen vezető útja során a Vichy Termálvíz 15 ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik, amelyek alapvető fontosságúak a bőr szépségéért.

A Vichy Termálvíz a Vichy arcápolási termékek sztár hatóanyaga.

Fedezze fel az erő forrását!

Uriage

Az Uriage Termálvíz, egy különleges víz.

A Francia Alpok szívében ered.

Az Uriage Termálvíz 75 éven keresztül szivárog át az Alpok kőzetein.

Ahogy az évszakok követik egymást, az Uriage termálvíz egyre gazdagodik ásványi anyagokban és nyomelemekben.

A termékeket bőrgyógyászokkal és gyógyszerészekkel együttműködve fejlesztik.

A klinikai vizsgálatok bőrgyógyászati ellenőrzés mellett zajlanak.

Bioderma

 

A BIODERMA a NAOS bőrgyógyászati márkája, a bőr egészségének hosszútávú megőrzésének érdekében.

A BIODERMA a NAOS egyetemes része, amely kifejezetten elkötelezte magát amellett, hogy a bőrgyógyászatot a lehető legszélesebb körben elérhetővé teszi: gondoskodással, figyelmességgel és szeretettel.

„Amikor a bőr szenved, túlápolás helyett tanítsuk meg a megfelelő működésre”

Ez a filozófiai elkötelezettség ösztönözte a francia gyógyszerész és biológust, Jean-Noël Thorel-t a NAOS: a bőr természetes folyamatai által ihletett márkák koherens együttesének megalapítására.

Az „ökoszisztéma” és a „biológia” szavak összekapcsolódása, ez a pozitív megközelítés azon az elképzelésen alapul, hogy bőrünk (biológia, fiziológia), az egyének (életmód) és bolygónk ökoszisztémái elválaszthatatlanul kapcsolódnak egymáshoz, és folyamatosan kölcsönhatásba lépnek egymással.

Ezen elvek alapján elősegítjük a bőr alkalmazkodását a környezethez, és ahhoz, hogy saját forrásait vegye igénybe az egyensúlytalanság megszüntetésére, hogy visszanyerje természetes funkcióit.

Cerave

Bőrgyógyászokkal kifejlesztett bőrápolás alapvető ceramidokkal.

2005-ben a CeraVe bőrgyógyászai egy 3 alapvető ceramid (ceramid 1, 3, és 6-II), zsírsavak és egyéb lipidek keverékével gazdagított bőrápolási termékcsaládot fejlesztettek ki, a bőr természetes védőrétegének támogatásáért.

A CeraVe jelenleg több, mint 70 terméket kínál, mindenki számára, bőrgyógyászok szakértelmével kifejlesztve.

Mivel a CeraVe széles körben elérhető és bőrgyógyászok által ajánlott, hidratáló, regeneráló és bőrfeltöltő márka, több elismerést is kapott már az Egyesült Államokban.