A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Újdonságok Akciós termékek Márkák

Sensitive

Skin

Gyógyforrás Gyógyszertár

SensitiveSkin

Dermokozmetikumok a bőr egészségéért, épségéért, szépségéért!

1 Óvd, hidratált és tápláld bőrödet!
2 Ügyelj bőröd épségére, egészségére!
3 Használj Fényvédőt!

Kik vagyunk?

SensitiveSkin

Hajdúszoboszló világszerte ismert egyedülálló termálvízéről és annak kimagasló gyógyító erejéről. Ízületi problémák gyógykezelésére városunkba látogatók gyakran térnek be hozzánk különböző bőrgyógyászati rendellenességekkel is.

 

A Gyógyforrás Gyógyszertár – nevéhez hűen – hosszú évtizedek óta szolgál gyógyító forrásként a betegek ellátásában.

 

Legyen szó nyári fényvédelemről, vagy napégés kezeléséről, ekcéma, psoriasis, felületi bőrsérülések, kipállás, pattanásos (aknés) bőr, pigmentációs problémák kezeléséről, kellő szakértelemmel állunk az Önök rendelkezésére.

 

Sensitive Skin

 

 

 

"A bőrünk egészségére mindig kell, hogy jusson időnkből!"

 

„A bőröd soha nem hazudik, és nagyon jó a memóriája - évtizedek után is emlékezni (és emlékeztetni) fog arra, hogy korábban hogyan bántál vele.”

 

Termálvíz

 

Ebben vannak segítségünkre a különböző dermokozmetikai termékeink, melyek termálvíz tartalommal, vagy speciális krémösszetétellel a megfelelő módon a megfelelő bőrrétegben fejtik ki jótékony hatásukat, melyet klinikai vizsgálatok is igazolnak.

 

 

A dermokozmetikumokat folyamatos kutatások alapján bőrgyógyászok, és egyéb szakemberek tudását hasznosítva a lehető legújabb módszerek, összetevők és eljárások alkalmazásával igyekeznek növelni a termékek hatékonyságát a különböző bőrtípusoknak megfelelően.